Verwijzing en aanmelding

Verwijzing

Verwijzing gebeurt in de meeste gevallen door de huisarts of medisch specialist. U kunt zich natuurlijk ook op eigen verzoek of op verzoek van anderen (bijvoorbeeld schoollogopedist) aanmelden. Vanaf 1 augustus 2011 is er DTL, Directe Toegankelijkheid Logopedie, waardoor er niet langer in alle gevallen een verwijskaart nodig is. Neem contact op of informeer bij uw zorgverzekering of u direct, zonder een eerste verwijzing door huisarts of specialist, naar onze praktijk kunt stappen. Niet alle verzekeringen staan logopedisch onderzoek en/of behandeling zonder verwijzing door huisarts toe.

Aanmelding 

Aanmelding kan telefonisch.  Natuurlijk kunt U zich ook schriftelijk aanmelden of per e-mail. Dit geldt ook voor het vragen van informatie of het aanvragen van een second opinion rondom de behandeling van u of uw kind.

Openingstijden

De praktijk is op alle werkdagen geopend tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Op maandag is de praktijk tot 21 uur geopend. Buiten deze uren kunt u een bericht achterlaten op de voicemail van telefoonnummer 045-5271228 of een e-mail sturen naar  logo-stottertherapie@kpnmail.nl.

  • Afspraak afzeggen: Wanneer u een afspraak niet kunt nakomen dan dient deze 24 uur van te voren te worden afgemeld (op vrijdag voor 16.00 uur). In alle andere gevallen wordt de behandeling bij u in rekening gebracht. Ons telefoonnummer: 045 – 527 12 28.

Tijdens vakanties is de praktijk beperkter geopend maar één van de logopedisten zal altijd binnen redelijke termijn reageren op uw voicemailbericht of e-mail.

Bereikbaarheid

De Maatschap is gelegen aan de Schildstraat 24 te Brunssum.
In de omringende woonwijk is er voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar met maximaal 3 minuten loopafstand van de bushalte gelegen aan de Spoorstraat.

Een plattegrond met de ligging van onze praktijk vindt u op de pagina contact van deze website.

Maatschap voor Logopedie & Stottertherapie

Schildstraat 24
6444 XM Brunssum
045-5271228
logo-stottertherapie@kpnmail.nl

logo-stottertherapie.nl
Responsive Menu Clicked Image