Verwijzing en aanmelding

Verwijzing

Verwijzing gebeurt in de meeste gevallen door de huisarts of medisch specialist. U kunt zich natuurlijk ook op eigen verzoek of op verzoek van anderen (bijvoorbeeld schoollogopedist) aanmelden. Vanaf 2024 is er bij alle verzekeraars DTL, Directe Toegankelijkheid Logopedie toegestaan, waardoor er geen verwijzing nodig is. Twijfelt u of contact met een logopedist wel de beste stap is neem dan even  contact op met bijvoorbeeld huisarts of jeugdarts voor advies. Wanneer wij denken dat overleg met een arts nodig is, alvorens een beslissing te nemen over het opstarten van een behandeling, dan zullen wij dat met u overleggen.

Aanmelding 

Aanmelding kan telefonisch.  Natuurlijk kunt U zich ook schriftelijk aanmelden of per e-mail. Dit geldt ook voor het vragen van informatie of het aanvragen van een second opinion rondom de behandeling van u of uw kind.

Openingstijden

De praktijk is op alle werkdagen geopend tussen 8.30 uur en 17.30 uur. Op maandag is de praktijk tot 21 uur geopend. Buiten deze uren kunt u een bericht achterlaten op de voicemail van telefoonnummer 045-5271228 of een e-mail sturen naar  logo-stottertherapie@kpnmail.nl.

  • Afspraak afzeggen: Wanneer u een afspraak niet kunt nakomen dan dient deze 24 uur van te voren te worden afgemeld (op vrijdag voor 16.00 uur). In alle andere gevallen wordt de behandeling bij u in rekening gebracht. Ons telefoonnummer: 045 – 527 12 28.

Tijdens vakanties is de praktijk beperkter geopend maar één van de logopedisten zal altijd binnen redelijke termijn reageren op uw voicemailbericht of e-mail.

Bereikbaarheid

De Maatschap is gelegen aan de Schildstraat 24 te Brunssum.
In de omringende woonwijk is er voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar met maximaal 3 minuten loopafstand van de bushalte gelegen aan de Spoorstraat.

Een plattegrond met de ligging van onze praktijk vindt u op de pagina contact van deze website.

Maatschap voor Logopedie & Stottertherapie

Schildstraat 24
6444 XM Brunssum
045-5271228
logo-stottertherapie@kpnmail.nl

logo-stottertherapie.nl
Responsive Menu Clicked Image